Beauty time by Daniella goes Envy Hair

Beauty time by Daniella goes Envy Hair

Mijn allereerste blog op mijn nieuwe website, hoe leuk is dit! :))

In 2013 begonnen onder de naam Beauty time by Daniella is het tijd voor verandering. Vanaf vandaag werken wij onder de nieuwe flitsende bedrijfsnaam Envy Hair.

Wat mij betreft was deze verandering belangrijk voor het opbouwen van een sterkere merknaam en een professionelere uitstraling. Verder is het mijn doel om te laten zien dat wij niet stilstaan, blijven groeien en vernieuwen.

Over de betekenis van Envy. Envy Hair staat voor jarloersmakend haar waar elke vrouw van droomt en dat elke vrouw verdient. Naast de nieuwe naam hebben wij ook een nieuwe huisstijl, een nieuwe website en nieuwe social media pagina’s. Ik ben onwijs blij met deze nieuwe mijlpaal en ik hoop jullie ook.

Facebook Twitter Twitter

Voor de tofste transformaties, haarinspiraties en behind the scenes foto’s verwijs ik jullie naar mijn social media pagina’s en mijn website. Ik zou het heel leuk vinden en enorm waarderen als je Envy Hair volgt! Zie ik je daar?

Schermafbeelding 2017-01-23 om 22.50.02

Oh ja, op de website zal ik ook bloggen over: haar! 😉 Wil jij graag dat ik over een bepaald onderwerp blog? Geef het gerust aan.

Have a good hairday!

Veel liefs,

untitled-1

www.envyhair.nl