Hairextensions

hairextensions

Hairextensions kunnen om meerdere redenen een aanwinst zijn. Je kan bijvoorbeeld erg dun haar hebben waardoor je je niet zelfverzekerd voelt over je looks. Maar je kan je haar er ook mee verlengen of dikker maken voor meer volume.

  • Wij werken met verschillende merken wax- extensions, wefts en clip in extensions van 100% echt haar.
  • De merken die wij gebruiken zijn onder andere Original SoCap en Indian Gold.

  original socap

  De hairextensions van SoCap worden gemaakt van 100% echt Indiaas haar. In India offeren de pelgrims het haar in verschillende tempels. Dit haar wordt wereldwijd verkocht.

  SoCap zijn de beste hairextensions in het betaalbare prijssegment. Qua prijs-/kwaliteitverhouding krijg je namelijk prima extensions. Het zijn in vergelijking met Indian Gold en Balmain wel hairextensions die meer verzorging nodig hebben.

  De extensions worden met je eigen haar verbonden door middel van een bond. Dit is een keratine-waxje dat aan het uiteinde van de extension vastzit. De waxjes worden verwarmd met een speciaal apparaat en dan om het eigen haar geseald.

  Leverbaar in de structuren: straight, natural weave en curly.
  Leverbaar in de lengtes: 30 cm, 40 cm, 50 cm of 60 cm.

  Klik hier voor de tarieven.

  indian gold

  Indian Gold biedt hoge kwaliteit wax-extensions, Wonder Weft en I-Tip Microring extensions van 100% menselijk haar.

  Wax-extensions

  Indian Gold is een haarvermeerderingssysteem van hoge kwaliteit, gemaakt van 100% menselijk natuurhaar afkomstig uit India. De extensions worden met uw eigen haar verbonden door middel van een bond. Dit is een keratine-waxje dat aan het uiteinde van de extension vastzit. De waxjes worden verwarmd met een speciaal apparaat en dan om het eigen haar geseald. Deze extensions blijven 3 tot 4 maanden zitten.

  Leverbaar in de structuren: straight, slight wavy, body wavy en curly
  Leverbaar in de lengtes: 30 cm, 40 cm en 50 cm

   

  Wonder Weft

  De Indian Gold Wonder Weft is het nieuwste systeem op het gebied van haarverlenging. Het systeem wordt in het haar vastgezet met siliconen microrings en is tevens herbruikbaar! De Wonder Weft dient om 6-8 weken herplaatst te worden.

  Leverbaar in de structuren: straight, slight wavy, body wavy en curly

  Breedte van de weft: 8 cm
  Lengte van het haar: 50 cm

   

  I-Tip Microring extensions

  I-Tip Microring extensions van Indian Gold zijn extensions die geplaatst worden met microrings. In het ringetje  zit een siliconen laagje die om je eigen haar wordt bevestigd. De I-Tip extension wordt tussen het ringetje geschoven en dicht geknepen. Het voordeel is dat de I-Tip Microring extensions herbruikbaar zijn. De I-Tip extensions blijven ongeveer 2 maanden zitten. Daarna kan je ze laten verwijderen en laten herplaatsen.

  Leverbaar in de structuren: straight, slight wavy, body wavy en curly
  Leverbaar in de lengtes: 30 cm, 40 cm en 50 cm