Over ons

over envy hair

Welkom op de website van ENVY HAIR; de hairextensions-specialist! Het grootste plezier in dit leven is vrouwen gelukkig maken met benijdenswaardig haar. Met die gedachte werkt ENVY sinds begin 2013 als hair-extensionssalon aan het creeëren van de optimale look, die bij jouw persoonlijkheid past en je gelukkig maakt.

ENVY is in het bijzonder gespecialiseerd in volumebehandeling en haarverlenging door middel van prachtige en natuurlijke hairextensions van de beste kwaliteit.

Onze kernwaarden zijn: vertrouwen, persoonlijke aandacht, originaliteit en kwaliteit. Wij werken alleen met professionele haarproducten en een excellente gediplomeerde haarstylist.

Bij ENVY zul je al snel merken dat er oprechte interesse is in je wensen. Het is eigenlijk heel simpel. Jij staat centaal en je verdient een originele, natuurlijke en benijdenswaardige hairextensions-look. Wij zeggen dan ook wel: the ENVY-look First. Dit is het speerpunt bij alles wat we de komende jaren gaan doen. Bovendien dromen wij ervan om in de toekomst de beste en grootste hairextensions-specialist van Nederland te worden. Dus be prepared.

En dan nog iets: bij een behandeling knippen, stylen en föhnen wij je haar kosteloos!

What are you waiting for? Maak snel een afspraak met ons en ervaar the ENVY look!

alleen de beste merken

Omdat haar voor ons heel erg belangrijk is, werken we alleen met de beste merken voor de mooiste resultaten.
Dit voor het behoud van je eigen haar en de geplaatste hairextensions.

werkwijze

Je kunt direct telefonisch of via de email contact met ons opnemen voor een vrijblijvend consult. In dit consult doen wij een geschiktheidsanalyse en bespreken we je wensen. Hierna kunnen we de extensions bestellen.

Voor het bestellen vragen wij een aanbetaling van 50%, omdat de extensions niet op voorraad zijn en besteld moeten worden bij de leverancier. Nadat de extensions zijn besteld is het niet mogelijk je aanbetaling terug te krijgen als je  afziet van het plaatsen. Wel zijn de hairextensions dan al jouw eigendom. Dus je kunt ze dan altijd op een later moment laten plaatsen.

 

Annuleringsvoorwaarden

Ben je verhinderd? Graag dit minimaal 24 uur van tevoren telefonisch doorgeven. Bij het niet tijdig doorgeven van de annulering zijn wij genoodzaakt de behandeltijd in redelijkheid in rekening te brengen.