Zijn wax-extensions schadelijk voor het haar?

Zijn wax-extensions schadelijk voor het haar?

Regelmatig krijg ik de vraag: wat doen hairextensions met het haar?

In de blog van vandaag geef ik antwoord op deze vraag.

Bijna alles wat met haar wordt gedaan voor beauty & styling heeft effect op het haar. Denk daarbij aan föhnen, verven, stijlen en krullen. Zo ook hairextensions. Dit betekent echter niet dat het slecht is voor het haar. Integendeel, ik durf ervoor te pleiten dat het juist goed is. Het geeft je psyche en je haar zo’n positieve boost dat de lichte poreusiteit die het met zich meebrengt, wat ook een feit is bij verven, stijlen, krullen en föhnen, in het niet valt. Al helemaal nu die lichte poreusiteit snel herstelt na de rustperiode voor het haar.

Hairextensions bij Envy Hair: professionaliteit, advies en verzorging

Hairextensions worden met het eigen haar verbonden door middel van een bond. Dit is een keratine-wax dat aan het uiteinde van de hairextension vastzit. De wax wordt verwarmd met een speciaal hairextensionapparaat en dan om het eigen haar geseald. Alle hairextensions bij Envy Hair worden verwerkt met een warmtetang die minder warm is dan een stijltang. Niet gedacht he? Als de hairextensions zijn geplaatst, wordt zorgvuldig verzorgingsadvies gegeven bij Envy Hair en is het zeer belangrijk om je daaraan te houden, zodat je natuurlijke haar goed blijft.

Dit advies en verzorging is terug te vinden op de website www.envyhair.nl onder Verzorging en advies

Verder is professioneel verwijderen zeer belangrijk om enige negatief effect te voorkomen. Verwijder het a.u.b. niet zelf met een tang van de Karwei! Ja, dit is waargebeurd ;-), want dan krijg je dus echt een warboel.

Nog goed om te weten is dat hairextensions gemiddeld 3 à 4 maanden in het haar mogen blijven zitten.

Conclusie: hairextensions zijn goed voor het haar als het geplaatst en verwijderd wordt door een professional en het verzorgingsadvies wordt nageleefd.

untitled-1

www.envyhair.nl